Aşı Olanlara Otellerde İndirim

Trabzon’daki aşılama sayılarını arttırmak amacıyla başlatılan proje kapsamında 15 Temmuz’dan itibaren ilk aşısını olan kişilere 1-31 Ağustos arasında turizm işletmelerinde özel indirim uygulanacak.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
27 Temmuz 2021 Salı 12:51

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü  Meydan Atatürk Alanındaki  Aşı Çadırının önünde İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ile  Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri (TİSAD) Dernek Başkanı Murat Çavga, turizm sektöründe hizmet veren 30 işletme tarafından  başlatılan proje kapsamında, “Pandemi Sürecinde  Aşı Çalışmaları ve Turizm Odaklı İndirim Kampanyası”  hususunda basın açıklaması yaptı.

İl Sağlık Müdürü  Hakan Usta,  yaptığı açıklamada,  “ Projenin düşünce mimarı Murat Çavga.  Biz müdürlük olarak bunu nasıl geliştirebilirizin hesabını yaptık. Bütün işletme sahiplerine de  tek tek verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Aşı sayılarımız Türkiye ortalamasının üzerinde olsa bile az rakamlardayız. Bunu arttırabilmek için özellikle aşı olan kişilere bir kısım işletmelerle teşvik oluşturmaya çalışıyoruz.  Projemiz kapsamındaki işyerlerini ilan edeceğiz. İnşallah teşvikle birlikte daha çok insanımız aşı olacak ve bu illetten kurtulmuş olacağız” dedi.

Trabzon’daki aşılama sayılarını arttırmak amacıyla  başlatılan proje kapsamında 15 Temmuz’dan itibaren ilk aşısını olan kişilere 1-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında Turizm İşletmelerinde özel indirim uygulanacak.

Kaynak: Ajans Bizim

Son Güncelleme: 27.07.2021 12:54
Anahtar Kelimeler:
AşıOtelIndirim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.