Vitor Pereira'dan 'Şaşırtan' Hamle

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylasında sürdüren Fenerbahçe’de taktik antrenmanlar hızlandı. Teknik Direktör Vitor Pereira hedeflediği sistemi takımına adeta ezberletiyor.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
12 Temmuz 2021 Pazartesi 12:38

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylasında sürdüren Fenerbahçe ’de taktik antrenmanlar hızlandı. Teknik Direktör Vitor Pereira hedeflediği sistemi takımına adeta ezberletiyor. Tecrübeli Teknik Adam çok koşan, rakiplerine baskı kuran ama bir yandan da akılcı oyundan ödün vermeyen Fenerbahçe’nin temellerini atıyor.

Pereira takımı ile yaptığı toplantılarda savunma veya hücumda aynı şekilde birlikte hareket eden bir takım olgusu kurmayı anlatıyor.

Herhangi bir oyuncunun bireysel kuracağı baskı veya performansın takım arkadaşları tarafından desteklemediği sürece sonuçsuz kalacağının altını çizen Vitor Pereira, yardımlaşmanın ve takım oyunun gereksiniminden bahsediyor.

Günde çift antrenmanla konsantrasyon ve ciddiyetle yeni sezona hazılanana takımı taraftarı da asla yalnız bırakmıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın talimatı ile tesise alınan sarı lacivertli taraftarlar, çalışma bitene kadar oyuncuların konsantrasyonunu bozmadan idmanı izliyorlar. Antrenman biter bitmez oyuncu grubu ve teknik heyet de alkışlarla taraftara teşekkür ediyorlar.

Milli Kürekçilerden Bronz Madalya
Ersu Şaşma Bir İlki Başardı
Fenerbahçe Taraftarları Takımını Yalnız Bırakmadı
Fenerbahçe Öznur Kablo'da 5 İmza
Fenerbahçe, Alperi Onar'ı Transfer Etti
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKahraman HaberVitor PereiraFenerbahçe HaberleriTaktik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.