BİST
1381.09
ALTIN
506.47
DOLAR
8.6918
STERLİN
12.0025
EURO
10.3180

Transferde Mesut Özil Devreye Giriyor

Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın işaret ettiği bölgelere transfer yapmak için çalışmaları sürdürürken sol bek transferi için Mesut Özil devreye girdi.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
08 Temmuz 2021 Perşembe 13:36

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira önderliğinde kamp çalışmalarına devam ederken Portekizli teknik adam sağ bek, sol bek ve forvet transferlerinin bir an önce tamamlanmasını istiyor.

Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, Pereira'nın istediği bölgelere takviye yapmak için çalışmalarına devam ediyor.

Sarı lacivertliler Arsenal'in gözden çıkardığı 28 yaşındaki Kolasinac için eski takım arkadaşı Mesuz Özil'i de devreye soktu.

Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kolasinac'ın Mesut Özil etkisiyle Fenerbahçe'ye 'Evet' demesi bekleniyor.

Bosna Hersekli futbolcunun piyasa değeri 6.5 milyon Euro...

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMesut ÖzilVitor PereiraSteven CaulkerKolasinac
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.