Olimpiyatlar İçin İlk Kafile Tokyo'ya Gitti

Tokyo Olimpiyatları'nda mücadele edecek milli yelkenci Alican Kaynar ile birlikte ilk kafilenin Tokyo'ya gittiği belirtildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Temmuz 2021 Cuma 19:32

Türkiye Yelken Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "2020 Olimpiyat Oyunları'na katılmak üzere ülkemizden ilk kafile Tokyo'ya gitti" denildi.

Alican Kaynar'ın yanı sıra Türkiye Yelken Federasyonu Sportif Direktörü Fatih Özmen ve kondisyoner Turgay Aslanyürek'in yer aldığı kafilenin Tokyo'ya ulaştığı ifade edildi.

Milli yelkenci Alican Kaynar, Tokyo yolculuğu öncesi yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır hazırlandığımız ve çok emek harcadığımız olimpiyatlar sonunda geldi. Önümüzde iki haftalık bir hazırlık dönemi olacak ve daha sonra yarışlar başlayacak. Hepimiz heyecanlı ve aynı zamanda azimliyiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TokyoOlimpiyatKahraman HaberAlicna Kaynar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.