Kuyt, Yeni Görüntüsüyle Hayranlarını Şaşırttı

Fenerbahçe'de 2012-2015 yıllarında forma giyen eski futbolcu Dirk Kuyt, göz kapağı ameliyatı olduğunu açıkladı. Alışılagelmiş uzun saçlarına da veda eden Hollandalı futbolcu değişen imajıyla dikkat çekti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
01 Temmuz 2021 Perşembe 23:06

Geçirdiği göz kapağı ameliyatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kuyt, "Yorgun olduğumda göz kapağım çöküyordu. Yaptığım şey göz kapağımın düzeltilmesiydi. Bu gerekliydi. Ayrıca saçlarımı da değiştirdim" ifadelerini kullandı.

Hollanda'nın efsane futbolcusu Dirk Kuyt imaj değişikliği ve geçirdiği göz kapağı ameliyatından sonra adeta başka biri oldu. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu, bir gereklilik sebebiyle ameliyat olduğunu açıkladı.

"YORGUN OLDUĞUMDA GÖZ KAPAĞIM ÇÖKÜYORDU"

Dirk Kuyt yaptığı açıklamada, "Yorgun olduğumda göz kapağım çöküyordu. Yaptığım şey göz kapağımın düzeltilmesiydi. Bu gerekliydi. Ayrıca saçlarımı da değiştirdim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kuyt, geçirdiği göz kapağı ameliyatı sonrası değişen görüntüsüyle dikkat çekti

Yılmaz Vural: Fenerbahçe'ye Yine Talibim
Fenerbahçe'den Gavranovic Atağı
Szalai'den Transfer Açıklaması
Fenerbahçe'den Taraftarlara Teknik Direktör Duyurusu
Son Güncelleme: 01.07.2021 23:13
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKuytKahraman HaberGöz Ameliyatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.