Fenerbahçe'ye Teknik Direktörden Önce Kanat Sürprizi!

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon için mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe teknik direktör belirsizliğine rağmen transfer çalışmalarına devam ediyor. Transferde nokta atışı yaparak yeni sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Sarı lacivertliler, Bournemouth'un kanat oyuncusu Arnaut Danjuma'nın transferi için resmi girişimlere başladı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
27 Haziran 2021 Pazar 13:44
501 Okunma

Başkan Ali Koç daha önce Haziran’ın üçüncü haftasına kadar teknik adamı netleştirmek istediğini belirtmişti. Yakın zamanda ise seçimin ardından prensipte anlaştığı isim hakkında açıklama yapabileceğini kaydetmişti. Teknik direktörlük koltuğuna birçok adayı bulunan sarı lacivertli ekip Bournemouth'lu oyuncuyu kaçırmamak için  bu trnaferi öne aldı.

2019 yılında Brugge'den Bournemouth'a 16 milyon Euro karşılığında transfer olan Danjuma'nın için Fenerbahçe tüm imkanları zorlamaya hazırlanıyor.

Bournemouth'un 24 yaşındaki Danjuma için belirlediği 10 milyon Euro'luk bonservis bedeli sıkıntı yaratsa da yönetim bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKahraman HaberArnaut DanjumaTransferFenerbahçe TransferSpor HaberleriSon DakikaTrnasfer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.