BİST
1346.84
ALTIN
501.41
DOLAR
8.6283
STERLİN
11.9245
EURO
10.1779

Fenerbahçe'den Sörloth Bombası!

Alman Bild gazetesi, Leipzig'in Alexander Sörloth'u kiralamayı planladığını yazdı. Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetimi Norveçli oyuncunun transferi için düğmeye bastı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
22 Haziran 2021 Salı 13:15

Trabzonspor'un da radarında olan golcü oyuncu Alexander Sörloth'un, teklif gelmesi halinde Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu iddia edildi.

Transfer çalışmalarını gizli yürüten Sarı-Lacivertli ekipte, Sörloth taransferinin tamamlanıp yeni teknik direktörün onayıyla kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Tranzonspor da Devrede

Başkan Ahmet Ağaoğlu,"Gervinho ve Peres'le görüşüyoruz. Pazarlıklarımız devam ediyor" demişti. Teknik direktör Abdullah Avcı da,"Hamsik çok büyük oyuncu. Kim istemez takımında? Keşke olsa..."ifadelerini kullanmıştı. Sonucunda da bu 3 isim Fırtına'ya imza atmıştı. Şimdi hem Ağaoğlu hem de Avcı, Sörloth'un adını açıkça veriyor.

'Sörloth'u beklemeye razıyım'

Ağaoğlu, "Leipzig'in oyuncuyla ilgili bir tasarrufu olursa önce bizimle temasa geçecekler. Acele etmeyeceğiz" derken Avcı da,"Bekleyeceğim oyuncu Sörloth ise beklemeye razıyım" yorumunu yapmıştı. Bordo Mavili camia da artık Norveçli golcü için geri sayıma geçti.

Galatasaray, Mohamed'i Ücretsiz Transfer Edebilir
Fenerbahçe, Belçikalı Oyuncunun Peşinde
Başakşehir’den Visca Hakkında Önemli Açıklama
Adana Demirspor'dan Kaleci Transferi
Adana Demirspor'dan Kaleci Transferi
Futbolda Yaz Transfer Dönemi Başlıyor
Frey, Standart Liege'le Anlaşmaya Vardı
Frey, Standart Liege'le Anlaşmaya Vardı
Hamsik Asist Yaptı, Slovakya Kazandı
Bursaspor'da Gündem Transfer
Son Güncelleme: 22.06.2021 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.