Fenerbahçe'de Sponsorluk Anlaşması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, forma tanıtım töreninde açıklamalarda bulundu. Ali Koç, " Bu sene formamızda yıldız olmayacak." dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Temmuz 2021 Cuma 16:28

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, forma tanıtım töreninde açıklamalarda bulundu.

Ali Koç açıklamalarında şunları kaydetti: 

Öncelikle adidas'a teşekkür etmek istiyorum. Bazı yerlerde asgari müşterekte buluşamıyorduk. Geldiğimiz noktada PUMA'yla devam etme kararı aldık. Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli markalarından biri, belki de en önemlisi. Birlikte çalıştığımız markaları büyütürüz.

Çok uzun bir birliktelikten sonra, yeni bir markayla birlikteliğe gidiyoruz. Aşağı yukarı 30 seneyi aşan bir birlikteliğe son verdik. Fenerbahçe'nin tarihinde biri adidas, biri Fenerium olmak üzere iki marka var.

Avrupa Şampiyonası'nı izliyorsanız ne kadar çok ülkenin Puma formalar giydiği dikkatinizi çekmiştir. Formaların üzerinde ülkelerin isimleri yazıyor. Bu yeni anlayış benim de oldukça ilgimi çekti.

 Bu sene formamızda yıldız olmayacak. Bizim derdimiz yıldız, para değil. Bizim derdimiz 28 şampiyonluğumuzun resmiyete kavuşması.

Önümüzdeki sezonun formalarını şimdiden kararlaştırdık. Forma konusu eskisi gibi değil, siparişler çok önceden alınıyor. Bu sezonun formaları için heyecanlıyız ama önümüzdeki sezon için daha da heyecanlıyız.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKahraman HaberSponsorlukAnlaşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.