Ekvador'dan Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Copa America'da Brezilya ile Ekvador'un 1-1 berabere kaldığı mücadelede asist yapan Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia, geçirdiği sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:56
451 Okunma

Copa Amerika B Grubu müsabakasında Sambacılar ile Enner Valencia'nın formasını giydiği Ekvador karşılaştı.

Müsabakada gol perdesini Brezilya açarken 37. dakikada Eder Militao'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Mesut Özil

Milliyet'in haberine göre Ekvador, bu gole 53. dakikada Angel Mena ile yanıt verdi. Enner Valencia'nın kafayla attığı akıl dolu pasta topla buluşan Mena, skoru 1-1'e getirirken başka gol sesi çıkmadı ve ekipler sahadan birer puanla ayrıldı.

İlk 3 maçını kazanan Brezilya, ilk puan kaybını Ekvator karşısında yaşarken grup lideri olarak bir üst tura yükseldi. 3 puana yükselen Ekvador ise dördüncü olarak bir üst tura çıktı.

Enner Valencia 82. dakikada sakatlandı

Ekvador'un golünde asisti yapan Fenerbahçeli yıldız Enner Valencia maçın 81. dakikasında sakatlık yaşadı.

Yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemeyen Enner Valencia'ya kulübede buz tedavisi uygulanırken oyuncunun durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Anahtar Kelimeler:
Copa AmericaEkvatorBrezilyaKahraman HaberFenerbahçeEnner Valencia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.