Bristol City’nin Formaları Köpeklerle Tanıtıldı

Yeni kırmızı iç saha formalarını tanıtan Bristol City, köpeklere formaları giydirip Ashton Gate stadında gezdirerek taraftarların beğenisine sundu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Temmuz 2021 Cuma 21:49

Bristol City’nin Hummel işbirliği ile hazırladığı kırmızı iç saha formalarının tanıtımında farklı cinste birçok köpek kullanıldı. Ashton Gate stadında formalarla gezen köpekler taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Bristol City’nin açıklamasında “Köpeklerle tanıtılan ilk futbol forması oldu. 18 aylık zorlu süreçten sonra insanları gülümsetmek istedik” ifadelerini kullandı. 

Kulüp, 7 Ağustos’ta Blackpool ile yapacağı karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Sezonun ilk maçı olan oyunda biletlerin yanı sıra birçok tişört satılması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Bristol CityKahraman HaberAshton Gate
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.