Beşiktaş'ta 'Slaven Bilic' Bombası

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın halen sözleşme imzalamaması, yönetim ve hoca arasındaki soğukluk olduğu iddialarını güçlendiriyor. Sezon başında takımda işler kötü giderken olduğu gibi Ahmer Nur Çebi'nin Slaven Bilic'e teklif götürdüğü iddia edildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
21 Haziran 2021 Pazartesi 00:20
598 Okunma

Sergen Yalçın'la olan iletişiminin kötü olduğu gün yüzüne çıkan Ahmet Nur Çebi, Yalçın'ın yüksek miktarda talep ettiği bonus ücretleri vermektense Slaven Bilic ile anlaşmayı kafasına koydu.

Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde, "İşler kötü giderken arkamızdan görüşülenleri de biliyoruz" ifadesi bardağı taşıran son damla oldu.

Düşük bir ihtimal de olsa Sergen Yalçın ayrılırsa koltuğuna Bilic'in devralma ihtimali güçlendi.

Sergen Yalçın'la yeni mukavele konusunda bir adım atılmaması, taraftarların endişelenmesine neden oldu. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Sergen Yalçın'ı şu anda el üstünde tutuyor. Yalçın yerine kesinlikle başka bir hoca düşünülmüyor. Ahmet Nur Çebi ve yönetimi de hoca ile devam etmek istiyor ancak sezon başında yaşananlar, soğuk rüzgarların esmesini sağlıyor.

HER İHTİMALE KARŞI BİLİC

Yönetim, düşük bir ihtimal de olsa Sergen Yalçın'la anlaşamazsa Bilic alternatiflerini de değerlendiriyor. İddialara göre Yalçın ve ekibinin olası ayrılığı halinde Bilic gelecek.

Son Güncelleme: 21.06.2021 00:28
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKahraman HaberSlaven BilicIddiaTeknik DirektörSergen Yalçın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.