BİST
1379.47
ALTIN
502.58
DOLAR
8.6693
STERLİN
12.0041
EURO
10.2942

Beşiktaş'ta Gündem Ghezzal

Beşiktaş yönetimi, transfer için görüşmelerini hızlandırdı. Siyah-beyazlıların öncelikli hedefi Rachid Ghezzal’ı takımda tutmak.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Temmuz 2021 Cuma 16:28

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Ghezzal'ın takımda kalmasını amaçlayan yönetim, İstanbul’da Cezayirli oyuncunun temsilcisi Anoir Fazuli ile görüşmelerini sürdürüyor.

İlk görüşmede 3 milyon euro maaş isteyen Ghezzal’a 1 milyon 800 bin euro önerildi. 29 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş’ta oynamak istemesinden dolayı ilerleyen süreçte orta yolun bulunabileceği ifade edildi.

Bu durumda, Ghezzal'ın kulübü Leicester City ile bonservis konusunda masaya oturulacak.

Yönetim, bir yandan da temaslarını sürdürdüğü Alex Teixeria ile belli aşamaya geldi. Ancak Adem Ljajic’in takımda kalması durumunda bu transfer zora girebilir.

Ljajic’e kolaylık sağlanacak

Yıllık maaşı hayli yüksek olan Adem Ljajic’e İtalya’dan tekliflerin olduğu biliniyor. Siyah beyazlılar, ayrılması durumunda Ljajic’e gereken kolaylığı sağlayacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Teixeria’yı kadrosunda görmek istediğini yönetime iletmişti. Siyah beyazlıların Ghezzal’ın durumunun netleşmesinin ardından bu transfere yoğunlaşması bekleniyor.

Beşiktaş'tan Şehmus Hazer Açıklaması
Beşiktaş Ghezzal İçin Devrede
Salih Uçan Beşiktaş'ta
Galatasaray'a Cezayirli Yıldız
Beşiktaş ve Galatasaray'ın Gedson Mücadelesi
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKahraman HaberGhezzalTransfer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.