Beşiktaş, Kenan Karaman'la Anlaştı

Beşiktaş, serbest oyuncu statüsündeki milli futbolcu Kenan Karaman'ı kadrosuna kattı. 27 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
11 Temmuz 2021 Pazar 18:52

Beşiktaş daha önce prensip anlaşmasına vardığı milli oyuncu Kenan Karaman ile bu hafta resmi sözleşme yapması bekleniyor.

Hafta içi İstanbul'a gelecek olan Karaman ile son kez görüşecek olan Beşiktaş yönetimi, oyuncuyla 3 yıllık anlaşma yapacak. Resmi imzanın atılması durumunda, sağlık kontrollerinden geçecek olan Kenan, sonrasında takıma dahil olacak.

27 yaşındaki hücum oyuncusu hem sağ kanat, hem de santrafor oynuyor. Bugüne kadar Bundesliga 1 ve 2'de oynadı. Son 3 sezonu Düsseldorf formasıyla geçiren milli futbolcu 29 maçta 7 gol 2 asist yaptı.

Djilobodji: Santrfor Bile Oynarım
"PSV Maçına En Hazır Şekilde Gitmek İstiyoruz"
İrfan Buz'dan Benjamin Tetteh Açıklaması
Carole Kayserispor İçin Geliyor
Popov: Hedefimiz Avrupa Ligi
Anahtar Kelimeler:
BeşiktajKahraman HaberKenan KaramanMilli Futbolcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.