Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a: Beni Mahkemeye Vermezseniz Adam Değilsiniz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün olağan seçimli genel kurul toplantısında Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalara cevap verdi. Koç, Yıldırım'a yanıt olarak, "Yaptığınız özel toplantılarda benim bir FETÖ projesi olduğumu anlattınız. Yazıklar olsun size. Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
25 Haziran 2021 Cuma 20:31
434 Okunma

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadı'nda gerçekleştirildi. Vefa Küçük, Genel Kurul Divan Başkanlığı’na oy birliği ile seçildi.

Genel kurul üyelerinin oylaması sonucunda; 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönem arasındaki faaliyetlerinden dolayı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, yönetim ve denetim olarak oy birliği ile ibra edildi. 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönem arasındaki faaliyetlerinden dolayı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, yönetim ve denetim olarak oy birliği ile ibra edildi.

Aidatın 500 TL'ye yükseltilmesi ve oy çokluğuyla kabul edilmesi sonrası gerginlik çıktı. Bazı üyeler, 'Bedavacılar' ve 'Biz Aziz Yıldırım'a bundan karşı çıktık' dediği için tartışma oldu.

Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, tepkilere sinirlenerek, "Ben bu yaşımda 5 saattir bekliyorum, 5 dakika sabredemediniz. Güvenlik görevlileri hepsini dışarı çıkarın. Madem öyle ben de 1 saat ara veriyorum" dedi. Bu esnada Başkan Ali Koç, hemen itiraz eden üyelerin yanına koştu geldi ve durumu sakinleştirdi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına ilk yanıtı veren Koç, "Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. UEFA'nın raporunda da Avrupa'nın en riskli kulübü çıkmamız tesadüf değildir. Dün anlatılanlarda neredeyse borçlu biz çıkacağız, eski yönetim alacaklı çıkacaktı" ifadelerini kullandı.

Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

  • Fenerbaçe'de PYK, yani Paralel Yönetim Kurulu var.
  • Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedik.
  • Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım hala benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş. Aziz Yıldırım gibi bir dostunuz varsa düşmana ihtiyacınız yok.
  • Aziz Yıldırım'ın ekibi, kendisini yanlış yönlendiriyor.

'Yaptıklarınız aslında Fenerbahçe'yi küçük gösteriyor'

Fenerbahçe Başkanı Koç, Kongre'de Aziz Yıldırım'a seslenerek şu ifadeleri kullandı:

  • Benim için siz, artık sadece Aziz Yıldırım'sınız. Siz kendinizi Fenerbahçe'den  de üstün görüyorsunuz. Kulübe artık zarar veriyorsunuz. 3 sene önceki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım.
  • Beni küçümsemek için yaptıklarınız, aslında Fenerbahçe'yi küçük gösteriyor.
  • Kibri ve parmak sallamaları unutmuştuk. Keşke hatırlamasaydık bunları.
  • Sayın Yıldırım, bir durun. İntikamınızı başkanlığımdan sonra alın. 
  • Yaptığınız özel toplantılarda benim bir FETÖ projesi olduğumu anlattınız. Yazıklar olsun size. Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz.
  • Keşke elimizden tutsaydınız. Keşke zaman zaman size danışabilseydik.
  • Sivas maçından sonra sevindiniz mi, üzüldünüz mü? Dünkü konuşmayı yapan kişinin sevinmesi mümkün olamaz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Birleştirici olacakken, camiada kazan kaynasın, bölünmeler oluşsun diye herhalde bir fitili ateşliyorsunuz.
  • Biz yüz yüze geleceğiz Aziz Yıldırım. Siz benimle gelmezseniz, ben sizinle geleceğim. Kaçmak yok.

Anahtar Kelimeler:
Ali KoçAziz YıldırımMahkemeKahraman Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.