Ali Koç: Bu Sene Şampiyon Olacağız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün özlemini çektiği 7 yıllık şampiyonluk hasretine bu yıl son vereceklerini söyledi. Ali Koç, "7 senedir beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu sene yaşayacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu sene süreçleri farklı ele alıyoruz" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
22 Temmuz 2021 Perşembe 13:40
Ali Koç: Bu Sene Şampiyon Olacağız

Süper Lig'de Fenerbahçe yeni sezona hazırlanırken kulüp başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bayramlaşma töreninde konuştu.

Ali Koç bu sezon 7 yıllık şampiyonluk hasretinin sona ereceğini söylerken, "7 senedir beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu sene yaşayacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu sene süreçleri farklı ele alıyoruz. Bazı çalışmaları bitince açıklıyoruz. Gizli kalması gerektiği için buna önem veriyoruz. Tüm şubelerde çalışmalar devam ediyor" dedi.

Koç, "Yavaş yavaş ligler başlayacak ve stresli günlere geri döneceğiz. Maçlarımız günlük hayatımızın önemli parçası olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu sene özellikle futbolda güzel günler yaşayacağız. Ben büyük konuşmam ama bu sene inançlı ve iddialıyız" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ali KoçFenerbahçeşampiyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.