BİST
1429.85
ALTIN
531.16
DOLAR
9.3147
STERLİN
12.8690
EURO
10.8509

Adana Demirspor Hazırlıklara Başlıyor

Adana Demirspor’da bir ay süren Bolu kampının ardından futbolculara verilen izin bugün sona eriyor. Futbolcular akşam saatlerinde tesislerinde toplanarak hazırlıklara başlayacak

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
03 Ağustos 2021 Salı 10:06

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un, bir ay süren Bolu kampının ardından futbolculara verilen izin bugün sona eriyor.

Futbolcular akşam saatlerinde tesislerinde toplanarak hazırlıklara başlayacak. Bolu kampının ardından üç gün süreyle izin yapan mavi-lacivertlilerde izin bugün sona erecek.  

Akşam saatlerinde tesislerde toplanacak olan futbolcular ardından Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Mavi-lacivertliler lig başlayana kadar hazırlıklarına Adana’da devam edecek. Adana Demirspor 6 Ağustos Cuma akşamı Beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak.

Muhabir: Durmuş Ali Başkan

Son Güncelleme: 03.08.2021 10:08
Anahtar Kelimeler:
Süper LigAdana DemirsporBolu KampıMavilacivert
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.