BİST
ALTIN
526.44
DOLAR
9.2620
STERLİN
12.7720
EURO
10.7921

Kılıçdaroğlu'ndan Bildiri Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emekli amirallerin bildirisine yönelik 'halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır' açıklamasını yaptı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
04 Nisan 2021 Pazar 20:42

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından emekli olan 103 amiralin imzasını taşıyan Kanal İstanbul, Montrö Sözleşmesi ve “sarıklı amiral'' konularını içeren bildiriye ilişkin olarak, “Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır” dedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü Ekonomist @RTErdogan, yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım.” 

Kılıçdaroğlu paylaşımında, Faik Öztrak’ın bugün sosyal medya hesabından yaptığı, “AKP’nin mağduriyet kastığı sahte gündemleri konuşmaya değer bulmuyoruz. Genel Başkanımız dünden beri işsiz gençleri can kulağı ile dinlemektedir. Gençlerimizin hali saraylardan görünmüyor ama bizden söylemesi bu gençler manipülasyon nedir biliyorlar. Boşuna nefesinizi harcamayın” şeklindeki açıklamasına da yer verdi.

Son Güncelleme: 04.04.2021 23:43
Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluKemal KılıçdaroğluChpEmekli Amirallerin BildirisiKahraman HaberKahramanhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.