BİST
1397
ALTIN
500.754
DOLAR
8.7603
STERLİN
12.1358
EURO
10.4194

Devlet Bahçeli: HDP Masumlaştırılmamalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli HDP'de bir kişinin hayatını kaybettiği saldırının provokasyon olduğuna dikkat çekip, "HDP’yi masumlaştırıp partimizi Cumhur ittifakı ve devletimizi suçlamak için bina edilen bu cinayetin önü arkası araştırılmalı" dedi

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
22 Haziran 2021 Salı 11:34
526 Okunma

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'de gerçekleştirilen grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, "HDP'deki saldırı şiddetli bir provokasyon alçak bir komplo olarak değerlendirilmelidir. Saldırganın tek başına hareket etmediği ifadesinden bellidir.

Katilin bozkurt işareti yapan silah tutan halinin resmeden fotoğrafları sanki biryerlerde hazır bekliyormuş gibi servis edilmiştir. Altını kalın bir şekimlde çizerek söylüyorum bu katil gerçekte kimdir? Bağ ve bağlantıları, kimleri ve neleri işaret ediyor?

HDP’yi masumlaştırıp partimizi Cumhur İttifakı ve devletimizi suçlamak için bina edilen bu cinayetin önü arkası sonuna kadar araştırılmalıdır. Kim ne biliyorsa adli makamlara teslim etmek zorundadır."

"Kılıçdaroğlu, geçmiş beyanlarıyla ters düşmüştür" diyen Bahçeli, "Belediye yönetimleri millete hizmetin ilk halkasıdır. CHP'li belediyeler özerk bir yönetim değildir. Her belediye başkanı görevinin gereğini yapmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"KILIÇDAROĞLU GEÇMİŞ BEYANLARIYLA TERS DÜŞMÜŞTÜR"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanları toplantısı açılışında konuşan Kılıçdaroğlu baltayı taşa vurmuştur.  Kılıçdaroğlu geçmiş beyanlarıyla ters düşmüştür. Siyasi hıncına yenilen bu zatın ne sözü sözdür, ne de siyaset anlayışı millet ve ülke yararınadır. CHP'li belediyeler özerk bir yönetim değildir. Bu belediyeler gökten zembille inmemiştir. Nüfusun yüzde 54'ünün CHP'li belediyeler tarafından yönetildiğini vurgulamak, devlet içinde başka bir devlet varmış gibi değerlendirme yapmanın diğer bir şeklidir.

"KILIÇDAROĞLU BİLDİĞİMİZ KADARIYLA HAZİNE BULMADI, DARPHANE KURMADI"

Kılıçdaroğlu 11 Mart 2020'den 14 Haziran 2021'e kadar 1 milyon 465 bin haneye nakdi yardım yaptıklarını 1 milyon 200 bin hanenin borcu olmasına rağmen suyunu kesmediklerini duyurmuştur. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Kılıçdaroğlu bildiğimiz kadarıyla hazine bulmadı, darphane kurmadı. Ortaya çıkan faturayı da cebinden ödemedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ne verildiyse helali hoş olsun.

Anahtar Kelimeler:
MhpDevlet BahçeliHdpCinayetAdaletCumhur Ittifakı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.