BİST
1439
ALTIN
525.153
DOLAR
8.6193
STERLİN
12.1969
EURO
10.5038

Cezaevinden İzinli Çıktı, Annesine Kabus Yaşattı

Samsun'da cezaevinden izinli çıkan biri, annesini döverek, evin eşyalarını dağıttı. Kömürlüğe saklanan kişi, polislere de bıçak çekti. Oğlu gözaltına alınan kadın, "Beni ölümle tehdit ediyor" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
03 Haziran 2021 Perşembe 11:55
574 Okunma

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde dün saat 22.00 sıralarında cezaevinden izinli çıkan ve eve alkollü olarak gelen O.S. (35), bilinmeyen nedenle annesi S.S.’ye bağırmaya başladı.

Annesini dövüp, evdeki eşyaları dağıtan S.S., ihbar üzerine gelen polis ekibini görünce apartmanın kömürlüğüne saklandı.

Polislere bıçak çeken O.S., ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı. O.S., geçirildiği sağlık kontrolünün ardından Aile İçi Şiddet Bürosu’na teslim edildi.

''BENİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR''

Oğlunun kendisine sürekli kötü davrandığını söyleyen S.S. ise "Oğlum beni ölümle tehdit ediyor. Her zaman böyle, evde kırılmadık eşya kalmadı" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberleriKahraman HaberAnneOğulAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.