Çakmakla Oynayan Çocuk Evi Yaktı!

Sakarya’nın Karasu ilçesinde üç yaşındaki çocuk çakmakla oynadığı sırada yangın çıkardı. Yangında yaralanma ve can kaybı olmaması teselli kaynağı olurken evde maddi hasar meydana geldi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
04 Haziran 2021 Cuma 05:15
615 Okunma

Yangın, Karasu ilçesi Kuzuluk Mahallesi Karaca Caddesi üzerinde bulunan Aslanbay Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, üç yaşındaki çocuk oyun oynadığı esnada çakmak ile eşyaları tutuşturdu.

Çıkan yangında kısa sürede evi duman kapladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Karasu İtfaiye Amirliğine bağlı ekiplerin zamanında müdahalesiyle evin tamamına ve üst katlara sıçramadan yangın söndürüldü.

Yangında can kaybının olmaması teselli kaynağı olurken polis, yangın ile ilgili inceleme başlattı. Yangının çıktığı esnada evde olmadığını ifade eden Osman Ege, “Üç yaşındaki küçük çocuk yaktı. Oyun oynadığı esnada çıktı. Biz evde yoktuk. Ablası da uyuyakalmış. Olay bu” ifadelerini kullandı.

"Lastik patladı" Yalanı ile 24 Yolcuyu TEM’in Kenarına Terk Etti
Boşanma Aşamasındaki Eşinin Aracını Yaktı
3 Milyon Liralık Vurgun Yapan Sahte Bankacılar Tutuklandı
200 Kiloluk Kadın İçin Ekipler Seferber Oldu
Anahtar Kelimeler:
SakaryaKahraman Haberçakmakla Oynayan çocukYangınSakarya Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.