Su Kesintilerini Derede Banyo Yaprak Protesto Ettiler

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde sık sık yapılan su kesintilerini protesto etmek için bir grup, akarsuda sabunla şampuanla banyo yaptı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
03 Temmuz 2021 Cumartesi 10:21

Kadirli'de meydana gelen su kesintilerine bölge halkından protesto geldi. Sabun, şampuan ve havlusunu alan bir grup, ilçe merkezinden geçen Savrun çayına giderek içerisinde banyo yaptı.

İlçede çok sık şekilde su kesintisi olduğunu belirten Hakan Kamalı, “İşten geliyoruz. Yaz vakti Çukurova’da zaten sıcaklar tavan yapmış durumda. Evde su yok. Sularımız sabah kesiliyor bazen akşam geç saatte geliyor bazen de bir gün boyunca hiç gelmiyor. Bu durumdan belediye mi sorumlu, muhtarlık mı sorumlu kim sorumlu ise lütfen bu duruma bir çözüm bulsun. Bizde bu olayı protesto etmek ve temizliğimizi yapmak için Savrun çayında bu şekilde banyo yapıyoruz” dedi.

Aşkın Gül ise “Sularımız hiç akmıyor. Çok sık şekilde su kesintisi oluyor. Yetkililer bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
OsmaniyeKadirliKahraman HaberSu KesintisiFaturaEylemProtesto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.