BİST
ALTIN
526.44
DOLAR
9.2620
STERLİN
12.7720
EURO
10.7921

Sharon Stone, “Altın İkon Ödülü” Alacak

Oyuncu Sharon Stone, 23 Eylül-3 Ekim’de düzenlenecek Zürih Film Festivali’nde, “Altın İkon Ödülü” ile onurlandırılacak.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
27 Ağustos 2021 Cuma 11:15

Stone, ödülü, 25 Eylül’de yapılacak törende alacak. Törenin ardından Stone’a Oscar adaylığı getiren, Martin Scorsese filmi “Casino’nun gösterimi yapılacak. Stone, yaptığı açıklamada, “Küresel boyutta bir araya gelerek sinema sanatını kutlamak bir onur.

Bu ödüle layık görüldüğüm için çok heyecanlıyım” dedi. Festivalin sanat direktörü Christian Jungen ise Stone’un yedinci sanatın gerçek ikonlarından olduğunu ifade ederek, karşı konulmaz çekiciliğe sahip oyuncunun, farklı rolleri oynama ve izleyiciyi benzersiz şekilde cezbetme yeteneğine sahip olduğunu vurguladı.

63 yaşındaki Sharon Stone’un filmleri arasında “Basic Instinct”, “Catwoman”, “Cold Creek Manor”, “The Specialist” ve “The Laundromat” yer alıyor.

Muhabir: Göksel Sözer

Anahtar Kelimeler:
SharonStoneAltınİkonödül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.