Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya Sert Tepki!

Kırmızı Oda oyuncusu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesi sonrası TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diyen Petekkaya, daha sonra bu paylaşımını sildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
05 Haziran 2021 Cumartesi 15:03
857 Okunma

Kırmızı Oda dizisinde 'Sadi' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül almasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

'Peşimde' şarkısıyla gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini alan Durmaz'a tepki gösteren Petekkaya, şarkıcının uçaktaki mastürbasyon görüntülerini hatırlatarak "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadesini kullandı.

Erkan Petekkaya'nın sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir gönderi yayınlaması dikkat çekti. Petekkaya, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" dedi.

Görüşmeler Başladı: Acun Ilıcalı'nın Satın Alacağı Takım Belli Oldu
Görüşmeler Başladı: Acun Ilıcalı'nın Satın Alacağı Takım Belli Oldu
Acun Ilıcalı Eğitim Sektörüne Giriş Yaptı
Acun Ilıcalı Eğitim Sektörüne Giriş Yaptı
Anahtar Kelimeler:
Erkan PetekkayaKahraman HaberAcun ılıcalıKırmızı OdaTv8Kerimcan Durmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.