BİST
1402
ALTIN
496.966
DOLAR
8.6476
STERLİN
12.0894
EURO
10.3315

Bodrum'da Aşk Tazelediler

Güzel oyuncu Derya Şen ve eşi ünlü şef Ayvaz Akbacak, oğulları Toprak Can Akbacak ile Bodrum kaçamağı yaptılar.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Haziran 2021 Çarşamba 18:18
233 Okunma

Güzel oyuncu Derya Şen ve eşi ünlü şef Ayvaz Akbacak, oğulları Toprak Can Akbacak ile Bodrum kaçamağı yaptılar. Hem babalar gününü hem de eşi ayvaz Akbacak ın doğum gününü Yalıkavak Delta Hotels by Marriott’da kutlayan ünlü çift Derya Şen ve Ayvaz Akbacak ev hapsinden sonra bu tatile ihtiyacımız vardı ifadesinde bulundular.

Derya Şen Oyunculuk Akademisi'nden birçok öğrencisini de mezun eden güzel oyuncu “Yaşadığımız süreçte bunaldık çok şükür çift olarak ayakta kalmayı başardık. Ben aşk ve sevgi insanıyım. Aşkımız tazeleniyor. İlk gün ki duygularımıza döndük. Sıkıntılı günler geride kaldı” dedi. 

Yaz dönemi için birde sinema filmi için görüşmelere devam ettiğini dile getiren Şen, anlaşması halinde tatili kesip set için çalışmalara başlayacağını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Derya şenMagazinKahraman HaberToprak Can Akbacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.