Halk Otobüsünde 'Düğmeye Basmadın' Kavgası

İzmit-Gündoğdu seferini yapan halk otobüsüyle seyahat eden yolcu, ineceği durakta aracın durmadığını söylemesi üzerine otobüsün şoförüyle tartışma yaşadı. Otobüs şoförü, sokağa taşan tartışmada yumruklar attıktan sonra geri dönerek seferine devam etti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
08 Temmuz 2021 Perşembe 19:09

Kocaeli'nde halk otobüsüyle seyahat eden yolcu, ineceği durakta aracın durmadığını iddia edince şoförü ise yolcuya düğmeye basılmadığı için durmadığnı söyledi. Yolcu bunun üzerine bağırıp şoförün üzerine yürüdü. Şoför aracı durdurdu, tartışma dışarı taştı.

Şoförün, elinde poşetler olan yolcuya ardı ardına yumruk ve tekme attığı görülen görüntülerde araya girenler, şoförle yolcuyu sakinleştirdi. Şoför araca binip seferine devam ederken kavga anı otobüste bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
IzmitKahraman HaberKavgaDüğme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.