WhatsApp ve Instagram'daki Sıkıntının Nedeni Anlaşıldı

Aynı çatı altında faaliyet gösteren WhatsApp, Facebook ve Instagram'da erişim sıkıntı yaşandığı öğrenildi. İnternet kullanıcıları sosyal medya platformlarına girmekte sorun yaşıyor. Sorunun server kaynaklı olduğu ifade edildi

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
19 Haziran 2021 Cumartesi 14:40

FacebookInstagram ve Whatsapp gibi sosyal medya platformlarında erişim sıkıntısı yaşanıyor. Sosyal medya devlerinde yaşanan sorun Türkiye, ABD ve Avrupa ülkelerinde kullanıcıların sorun yaşamasına neden oldu. Kullanıcılar genel anlamda hesaplarına girmekte sorun yaşadığını bildiriyor.

TÜRKİYE'DE SAAT 12.00 GİBİ BAŞLADI

Canlı arıza haritası verilerine göre, Türkiye'nin bazı illerinde saat 12.00 gibi başlayan erişim sorunu 12.21 gibi İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Konya, Adana ve Samsun'da yoğun şekilde görüldüğü bildirildi.

TWİTTER'DA TT OLDU

Facebook, Instagram ve Whatsapp da erişim sorunu yaşanırken Twitter da ise herhangi bir problem bulunmuyor. Erişim sorunu nedeniyle birçok kullanıcı tweet atarken, konu TT oldu.

INSTAGRAM 5XX SERVER ERROR NE DEMEK?

5xx Server Error hatası sunucu taraflı bir hata olarak bilinmektedir. Kullanıcılar hatayı kendinde arasa da aslında bu hata kullanıcıdan değil Instagram'dan kaynaklıdır. Instagram sunucularındaki bir hatadan dolayı hizmet çalışamaz duruma gelir. Bu durum genelde Instagram yetkilileri tarafından fark edildiğinde düzeltilir. Bazen siber saldırılar Instagram sunucularını çalışamaz duruma getirir.

Anahtar Kelimeler:
WhatsappFacebookInstagramKahraman HaberErişim Sıkıntısıçöktü Mü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.