BİST
1391
ALTIN
495.936
DOLAR
8.7180
STERLİN
12.0514
EURO
10.3510

Vücut Direncini Güçlendiren Bitkilere Talep Arttı

Zonguldak’ta 41 yıldır aktarcılık yapan Tahir Buyurucu, korona virüse iyi gelen bitkisel ürünlere vatandaşlar tarafından talebin arttığını ifade etti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
20 Haziran 2021 Pazar 07:55
568 Okunma

Zonguldak'ta 42 yıldır aktarcılık yapan Tahir Buyurucu, korona virüse iyi gelen bitkilere talebin oldukça arttığını açıkladı. Buyurucu özellikle, ada çayı, kekik, zeytin ve bitkisel olarak da Datça macunu, çam kozalağı şurubu, çam kozalağı pekmezinin iyi geldiğini ifade etti.

Vatandaşların pandemi sürecinde bitkisel ürünlere yöneldiğini ifade eden Buyurucu, Pandemi sürecinde vatandaşlar bitkisel ürünlere yöneldi. Bu ürünler arasında Ada çayı, kekik ve zeytin yaptığı korona virüste en çok satılan ürünlerimiz arasında yer alıyor.

Bitkisel olarak da Datça macunu, çam kozalağı pekmezi, çam kozalağı macununu rağbet görüyor. Bu bitkilerde korona virüse iyi geliyor. Kullanan bir daha kullanıyor. Olumlu tepkiler alıyoruz. Bunlar ciğerleri temizliyor. Bu ürünlerin fiyatları ise 40-80 TL arasında değişiyor. 700-750 geldi büyüklüğünde ürünlerimiz ”dedi.

Anahtar Kelimeler:
VücutDirençKahraman HaberAktar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.