Vali Yerlikaya Kritik Rakamları Açıkladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye ekonomisinin lokomotifi İstanbul’umuz ihracatta rekor kırmaya devam ediyor. Haziran ayı ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48.6 artarak 7.98 milyar dolara ulaştı” dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
03 Temmuz 2021 Cumartesi 12:54

Türkiye'nin ekonomi alanındaki lokomotifi olarak görülen ve hper yıl ihracat rekorları kıran İstanbul bu yılda bir rekora imza attı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'un ihracat rekoru kırmaya devam ettiğini belirterek Haziran ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48.6 artarak 7.98 milyar dolara ulaştığını açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul'un ihracat rekoru ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Türkiye ekonomisinin komotifi İstanbulumuz ihracat rekoru kırmaya devam ediyor. İstanbul'da Haziran ayı ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre %48,6 artarak 7,98 milyar dolara ulaştı Maşallah, Tebrikler. Türkiye ekonomisinin lokomotifi İstanbul'umuz her ay bu rekorunu tazeliyor. Ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor" dedi.

İşte o tweet;

Anahtar Kelimeler:
IstanbulValiIhracatRakamKritikAli Yerli KayaEkonomiHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.