Ümitcan Uygun'un Avukatından 'Çarpıcı' Hareket

Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen ve uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından tutuklanan Ümitcan Uygun, tahliye edildi. Tahliye edilen Uygun'un avukatından şaşırtan bir hareket geldi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
17 Temmuz 2021 Cumartesi 01:50

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Ümitcan Uygun, uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından gözaltına alınmış ve 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklanmıştı. Uygun'un avukatı Hayri Çağatay Cengiz, 6 aydır tutuklu bulunan Ümitcan Uygun'un tahliye edildiğini duyurdu.

Ümitcan Uygun'un Müge Anlı'yı sorumlu tutması ardından sosyal medyada olayla ilgili yorumlar yapıldı. Yorum yapanlardan birisi de ünlü modacı Kemal Doğulu'ydu.

Uygun'un sözlerini paylaşarak, 'Şaka mı yapıyor bu ş..' yazdı. Uygun ailesinin avukatı Çağatay Cengiz, Doğulu'nun bu paylaşımı sonrası savcılığa başvurarak Kemal Doğulu'nun milyonlarca takipçi olduğunu, müvekkili Ümit Can Uygun'un hakarete maruz kaldığını ileri sürdü.

Son Güncelleme: 17.07.2021 01:54
Anahtar Kelimeler:
ümitcan UygunKahraman HaberAvukatAleyna çakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.