Uğur Dündar'dan Korkutan Haber

Gazeteci Gürkan Hacır, Uğur Dündar'ın bu akşam KRT'de yayınlanacak programa rahatsızlandığı için katılamayacağını duyurdu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
22 Haziran 2021 Salı 19:42
459 Okunma

Gürkan Hacır, Twitter hesabından yaptığı açıklamada KRT'de yayınlanan 'Şimdiki Zaman' programına Uğur Dündar'ın rahatsızlandığından dolayı katılamayacağını ifade etti. Hacır paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

"Gündem tıka basa dolu. Uğur Dündar ağabeyimiz rahatsızlığından ötürü bu haftalık aramızda yok. Geçmiş olsun ağabey."

Gazeteci Uğur Dündar, Tele 1 canlı yayınında Yılmaz Özdil'in, Twitter hesabından yaptığı paylaşıma tepki göstermiş, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin gazeteci Yılmaz Özdil olduğunu ifade ederek, “Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" demişti.  

Dündar, "Biri bana Yılmaz Özdil'i sorsa, 'Yılmaz pis bir işe bulaşmaz' derim... Yılmaz'a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun" ifadelerini kullanmıştı. 

Anahtar Kelimeler:
Uğur DündarKahraman HaberKrtGürkan Hacır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.