BİST
1429.85
ALTIN
531.16
DOLAR
9.3147
STERLİN
12.8690
EURO
10.8509

Toros Dağları’nda, 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Uçtular

Erdemli’de sporcular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde 99 yıl sonra aynı ruh ve heyecanla Toros Dağları’ndan paraşütle uçarak mesaj verdiler.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
29 Ağustos 2021 Pazar 15:05

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Erdemli Belediyesi, Akdeniz Yamaç Paraşüt Sporları Derneği ve sporseverlerin desteği ile yapılan Doğa Sporları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Ay yıldız bayrağımızı ve ulu önderimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını zirveden açarak mesaj veren sporcular, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve vatandaşlar, aynı ruh ve heyecanı taşıdıklarını vurguladılar.

Rakım 2.000'den Türkiye’ye mesaj Üzerinden asırlar geçse de aynı inanç ve kararlığın devam edeceğini, Toros Dağları’ndan bütün dünyaya vurgulamak istediklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “30 Ağustos’un güzelliklerini, önemini, gelecek kuşaklara aktarmak adına bir dizi programlar yapıyoruz. 30 Ağustos’un gelecek kuşaklara aktarılması çok çok önemli. İki bin rakımında, bisikletçilerimizle, yamaç paraşütçülerimizle, hem spor anlamında hem de turizm anlamında 30 Ağustos’u birlikte kutlamanın hazzını gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İki bin rakımından şu mesajı veriyoruz; Büyük Atatürk’ün önderliği, dünya liderliğini bizi biz yapan bizi birleştiren kıyamete kadar hür ve bağımsız olmamızı sağlayan ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekeceğiz inşallah” diye konuştu.

Muhabir: Hediye Eroğlu

Anahtar Kelimeler:
TorosDağ30 AğustosZaferBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.