Muharrem İnce CHP'yi Hedef Aldı: Sizi Torbanın İçine Koyacağız

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ne kuran Muharrem İnce, eski partisini sert sözlerle eleştirdi. Muhalefeti zavallı olarak değerlendiren İnce, "Bu muhalefeti seçimlerde torbanın içerisine koyacağız" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Haziran 2021 Çarşamba 23:46
501 Okunma

CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra parti içinde olağanüstü kurultay talep eden ancak kurultay talebi karşılık bulmayan Muharrem İnce, 17 Mayıs'ta arkadaşlarıyla birlikte Memleket Partisi'ni kurdu. Partisinin il başkanlıklarını açmaya başlayan İnce, partisinin il başkanlığının açılışını yapmak üzere Erzurum'a geldi. Parti binası önünde partililere seslenen İnce, partisi için destek istedi.

Muharrem İnce'den eski partisi CHP'ye sert sözler: Sizi torbanın içine koyacağız

"ZAVALLI MUHALEFET, SİZİ TORBANIN İÇERİSİNE KOYACAĞIZ"

Yaptığı konuşmasında CHP'ye yüklenen Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, "Beceriksiz muhalefet trilyonlarca lira hazine yardımı alıyorlar bir şey yaptıkları yok. Açıklama yapıyorlar bugün, Sayıştay'da oy kullanmayacaklarmış. Zavallı muhalefet, HSK'da niye kullandınız o zaman. Bu muhalefeti seçimlerde torbanın içerisine koyacağız. CHP artık Atatürk'ün partisi değil diyorsanız siz de gelin Memleket Partisi'ne diyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Kahraman HaberTorbaChpMuharrem InceMemleket Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.