Mahir Ünal: Toplumun Her Kesimi Ak Parti'nin Yanında

Kahramanmaraş’ta üç gün sürecek ziyaret ve incelemelerine Göksun ilçesinden başlayan Mahir Ünal Z kuşağı da dahil olmak üzere toplumun her kesiminin Ak Parti'nin yanında olduğunu vurguladı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
17 Haziran 2021 Perşembe 19:27
502 Okunma

Kahramanmaraş programına Göksun'dan başlayan AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, "Z Kuşağı AK Parti'ye karşı" diyenlere cevap verdi. Ünal, “Bugün Göksun'da bir kez daha şahit olduk ki, Z Kuşağı olarak adlandırılan gençlerimizde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyor, çalışanlarımızda AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyor, emeklilerimiz de AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyor” dedi.

Ünal, Göksun ziyaretinde Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, teşkilat mensupları ve partililer tarafından karşılandı.

Ünal, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş programımıza Göksun ilçemizden başlayarak Belediye Başkanımızdan, belediye yatırımları ve ilçemizin genel durumu hakkında bilgiler aldık. Belediye Başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Mesire Alanımız, Bungalov evleri ile bütünleşerek Göksun'un turizm kapısı olmuş. Burada her yaştan vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk ve bugün Göksun'da bir kez daha şahit olduk ki, Z Kuşağı olarak adlandırılan gençlerimizde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyor, çalışanlarımızda AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyor, emeklilerimiz de AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan diyor. Kısaca toplumun her kesimi AK Parti diyor. Görüyoruz ki, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yediden yetmişe bu milletin gönlünde ve olmaya da devam ediyor.”

CHP’li Vekillerden “128 Milyar Dolar Nerede?” Pankartı
Mahir Ünal'dan Göksun'a Anlamlı Ziyaret
Anahtar Kelimeler:
Mahir ünalKahraman HaberGöksunGöksun HaberleriGöksun Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.