BİST
1382.58
ALTIN
502.20
DOLAR
8.6927
STERLİN
12.0050
EURO
10.2908

Buzdolabı Patladı, Yangında Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Muş'un Malazgirt ilçesinde, bir evin mutfağındaki buzdolabının patlaması sonucu yangın çıktı. Yangında, ev kullanılamaz hale geldi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Temmuz 2021 Salı 23:03

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşanan olayda, Hüseyin Çamlı'ya ait tek katlı evin mutfağında bulunan buzdolabı, henüz belirlenemeyen nedenle patladı.

Patlamanın ardından evde yangın çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, can kaybı yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi.

Ev sahibi Çamlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın esnasında eşi Aynur, çocukları Baran, Yaren, Berkan ve Adar Çamlı ile evde bulunduğunu anlattı.

'Yaklaşık 100 bin lira zarar meydana geldi'

Salonda oturdukları esnada buzdolabının patladığını dile getiren Çamlı, "Kendimizi zor kurtardık. Alevler yükseldiği gibi çocukları salonun penceresinden aşağı attım. Dışarı çıktığımda evin her tarafını alevler sarmıştı. Yangında evimiz kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 100 bin lira zarar meydana geldi. Şu anda çalışmıyorum. İnşaatlarda çalışarak kazandığım parayla bu evi yaptım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BuzdolabıKahraman HaberYangınMuşMalazgirt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.