BİST
1429.85
ALTIN
531.15
DOLAR
9.3086
STERLİN
12.8690
EURO
10.8510

Bu Dondurmacıda Çocuklardan Para Alınmıyor!

Bursa Trilye’deki bir dondurmacı, ‘çocuklara bedava dondurma’ uygulamasıyla dikkati çekiyor.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
30 Temmuz 2021 Cuma 17:19

Markalarının Lazca’da ‘kelebek’ anlamına geldiğini kaydeden Parpali Dondurmacısı’nın İşletmecisi Osman Saymaz, “Gıda sektöründe 45 yıllık geçmişi olan Rizeli bir aileyiz. Dedemin ismi Ali. Markamızın isminin içinde yer alması da hoşumuza gitti ve bu ismi seçtik” dedi.

15 yıldır faaliyette bulundukları Mudanya Trilye’de 8 yaşına kadar olan çocuklara diledikleri kadar ücretsiz dondurma ikram ettiklerini belirten Saymaz, “Babam, Karacabey’deki dükkanda çocuklar çok dondurma istediği için höşmerim verirdi, sıcak dondurma diye. Bu geleneği devam ettirmek istedim. Dondurmada hedef kitlenin çocuklar olduğu düşünülür. Biz, bu genel kanıya rağmen çocuklar mutlu olsun ve sağlıklı dondurma tüketebilsin diye hizmetimizi aralıksız yıllardır sürdürüyoruz.

Zeytinbağı Ortaokulu’nun kantininde de ücretsiz dondurma dağıtıyoruz” dedi. Dondurmalarında yüzde 100 salep ve yüzde 100 kaymağı alınmış inek sütü kullandıklarına da dikkati çeken Saymaz, “Asla donmuş meyve kullanmıyoruz. Meyveyi meşhur olduğu yerden alıp mevsiminde işliyoruz. Kendi imalatımız olan pasta ve unlu mamullerimiz de var. Ayrıca her gece saat 23’te sıcak poğaça satışımız da yoğun ilgi görüyor. 8 yıldır bu hizmetimizi ücretsiz çay ile birlikte sağlıyoruz. Büyüme yolunda şubeleşme planımız da var” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.08.2021 14:09
Anahtar Kelimeler:
BursaTrilyeDondurmaDondurmacı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.