Türksat 5A Hizmete Başlıyor
Son Dakika
Türksat 5A Hizmete Başlıyor
Son Dakika
Euro/Dolar Zirve Yaptı
Elektrikli Bisiklet Can Aldı!
Son Dakika
Elektrikli Bisiklet Can Aldı!

Başkan Oktay: Yanan Alan İmara Açılmayacak

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, İçmeler’de meydana gelen yangında kül olan ormanlık alanın yeniden ağaçlandırılacağını ve imara açılmayacağını söyledi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
28 Haziran 2021 Pazartesi 18:10
657 Okunma

Marmaris'in İçmeler Mahallesi'ndeki ormanlık arazide dün günü meydana gelen yangına Muğla ve Marmaris Orman İşletme, Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, Marmaris Belediyesi, jandarma ve emniyet ekipleri müdahale etti.

Sıcak hava ve rüzgâr nedeniyle büyüyen yangına sarp arazi nedeniyle ekipler müdahale etmekte güçlük çekerken, alevlerin ortasında kalan Orman İşletme personeli Görkem Hasdemir hayatını kaybetti.

BirGün'ün aktardığına göre, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birçok kişinin yangın bölgesinin geleceğine dair endişeleri olduğunu biliyoruz. Turizm bölgelerinde yangın olduğu zaman imara açılacak mı düşüncesi ortaya çıkar. Ama ben şunu söylüyorum; yanan orman alanına herhangi bir inşaat ve yapı yapılması kesinlikle söz konusu değildir. Asla imara açılmayacaktır. Kurumlarla el ele verip yanan alanın tekrar küllerinden doğması için kampanya başlatacağız. Görkem Hasdemir adına hatıra ormanı oluşturmayı teklif edeceğiz.”

Kahramanmaraş'ta Korkutan Fabrika Yangını
Ev Yandı, 3 Çocuk Hayatını Kaybetti
Mısır’da Bir Restoranda Tüp Patladı: 17 Yaralı
Mısır’da Bir Restoranda Tüp Patladı: 17 Yaralı
Anahtar Kelimeler:
MarmarisKahraman HaberIçmelerImarYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.