Türksat 5A Hizmete Başlıyor
Son Dakika
Türksat 5A Hizmete Başlıyor
Son Dakika
Euro/Dolar Zirve Yaptı
Elektrikli Bisiklet Can Aldı!
Son Dakika
Elektrikli Bisiklet Can Aldı!

Baro Seçiminde Sedat Peker’e 7 Oy Çıktı

Muğla Barosu'nda yapılan seçimlerde mevcut başkan Cumhur Uzun yeniden seçildi. Seçimlerde Sedat Peker’in de isminin sandıktan çıkması dikkat çekti. Açılan sandıklardan Peker'e 7 oy çıktı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
28 Haziran 2021 Pazartesi 16:06
303 Okunma

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle ertelenen Muğla Barosu seçimleri yapıldı. 26 Haziran'da Genel kurul toplantısıyla başlayan kongre süreci, 27 Haziran'da yapılan seçimle tamamlandı.

Sözcü gazetesinden Mustafa Sarıipek'in haberine göre Muğla Barosu'nda son üç dönemdir baro başkanlığını yürüten Cumhur Uzun ile Emine Yenilmez Aydemir’in aday olduğu seçimde Uzun, 581 oy alarak yeniden başkan seçildi. Yenilmez Aydemir’in ise 385 oy aldığı öğrenildi.

Bu arada Sedat Peker'in de isminin sandıktan çıkması dikkat çekti. Açılan sandıkların sonunda 7 oyun Sedat Peker'e verildiği görüldü.

Anahtar Kelimeler:
MuğlaBaroKahraman HaberSeçimSedat PekerCumhur Uzun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.