BİST
1408
ALTIN
500.146
DOLAR
8.6723
STERLİN
12.0454
EURO
10.3319
Bakanı Elvan'dan Çarpıcı Döviz Kuru Mesajı
Son Dakika
Elvan'dan Döviz Kuru Mesajı
Lugansk’ta Doğalgaz Boru Hattında Patlama
Son Dakika
Doğalgaz Boru Hattında Patlama
Dünyanın En Ünlü Aslanı 'Scarface' Öldü
Son Dakika
Ünlü Aslan 'Scarface' Öldü
Alpler’de 'Kırmızı Kar' Görüldü
Son Dakika
Alpler’de 'Kırmızı Kar' Görüldü
Son Dakika
Kısırlık Oranında Korkutan Artış

Barlas: Kılıçdaroğlu'nun Beyninde Gözlem Gücü Bulunsaydı, Cumhur İttifakı Üyesi Olurdu

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Cumhur İttifakı'nın siyasi başarısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'vizyoner yaklaşımı'nın da etkili olduğunu söyledi. Barlas, "Kılıçdaroğlu'nun beyninde aynı gözlem gücü bulunsaydı, bugün CHP de Cumhur İttifakı üyesi olurdu" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
18 Haziran 2021 Cuma 12:35
532 Okunma

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas"Cumhur ittifakı sağlığını korudukça Türk dış politikası kararlı olacaktır" başlıklı yazısında, Cumhur İttifakı'nın siyasi başarısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de 'vizyoner yaklaşımı'nın etkili olduğunu söyledi.

Türk siyasi tarihinde Cumhur İttifakı kadar hiçbir koalisyonun etkili olmadığı görüşünü dile getiren Barlas, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti yönetiminin siyasi başarısının arkasında, MHP ile birlikte kurulan Cumhur İttifakı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin vizyoner yaklaşımı bulunuyor. Siyasi tarihimizdeki hiçbir koalisyon ve hiçbir ittifak, Cumhur İttifakı kadar etkili olmamıştır. Eğer CHP yönetiminde ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun beyninde aynı gözlem gücü bulunsaydı, bugün CHP de hem iktidara ortak hem de Cumhur İttifakı üyesi olurdu" diye yazdı.

Barlas, "Tabii ki Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin her konuda yüzde yüz aynı düşünmeleri mümkün değildir. Neticede bu iki siyasetçinin formasyonları da, geçmişleri de farklıdır. Ancak 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne ve bağımsızlığına yöneltilen FETÖ ve Amerika güdümlü darbe girişimi, geçmişi adeta geride bırakmıştır. MHP ve Bahçeli olayın çapını anladıkları için artık ayrıntılar önemini yitirmiş ve Cumhur İttifakı doğmuştur. Eğer CHP yönetiminde ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun beyninde aynı gözlem gücü bulunsaydı, bugün CHP de hem iktidara ortak hem de Cumhur İttifakı üyesi olurdu. HDP ile cepheleşmek gibi anlamsız uğraşlara girmezdi" görüşünü savundu.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet BarasKahraman HaberCumhur IttifakıGözlem GücüSabah Gazetesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.