Astsubay, Hastane Tuvaletinde Yaşamına Son Verdi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir astsubay, tatil amacıyla geldiği Antalya’da hastane tuvaletinde intihar etti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
15 Temmuz 2021 Perşembe 01:31

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi 1. kat poliklinikler tuvaletinde meydana geldi.

Görev yaptığı Siirt'ten tatil için Antalya'ya gelen 29 yaşındaki Adem K., henüz belirlenemeyen bir nedenle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde beylik tabancasıyla başına ateş etti.

Silah sesi üzerine tuvalet giren bir hasta yakını Adem K’yı kanlar içinde yerde gördü. Güvenlik görevlileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Adem K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Adem K.'nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaKahraman HaberAstsubay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.