BİST
1429.85
ALTIN
531.19
DOLAR
9.3080
STERLİN
12.8647
EURO
10.8458

Antalya'da Yangına Destek Kampanyası

Antalya Büyükşehir Belediyesi orman yangınlarında zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla ayni yardım kampanyası başlattı. Yangından zarar gören vatandaşlar da ihtiyaçlarının belediyeye iletebilecek.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
03 Ağustos 2021 Salı 12:02

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, Manavgat'ta yaşanan yangın felaketinin ardından, zor durumda kalan vatandaşların, olayın ilk gününden bu yana yanında olduklarını belirterek, ''Dayanışmayı büyütmek adına oluşturulan platformumuzda, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımız el ele vererek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olacağız. Bu zor günleri büyük Antalya ailesi olarak hep birlikte aşacağız'' dedi.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden form doldurabilecek. Yardımlar, gıda, ev eşyası, beyaz eşya, gıda ve inşaat malzemesi şeklinde gruplandırıldı. Yardım yapmak isteyen vatandaşların, ne yardımı yapacaklarını da belirtmesi gerekiyor.

Bu arada, yangından zarar gören vatandaşlar da aynı şekilde form doldurarak ihtiyaçlarını belirtebilecek.

Muhabir: Muhittin Doğan

Anahtar Kelimeler:
AntalyaBüyükşehir BelediyesiOrmanYangınYardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.