BİST
1409.56
ALTIN
526.44
DOLAR
9.2620
STERLİN
12.7720
EURO
10.7921

Adana'da Felaketin Yaraları Sarılıyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gönderilen yardımlar için teşekkür etti.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
04 Ağustos 2021 Çarşamba 14:01

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye’nin birçok şehrinde çıkan orman yangınları nedeniyle çok kötü günlerden geçildiğini, insanın, doğanın, ormanların ve canlıların gördüğü zarar nedeniyle büyük acılar yaşandığını belirtti.

Adana’nın 22 yerinde yangın felaketi yaşandığını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Ciğerimiz kanıyor, yüreğimiz kanıyor. Umarım Marmaris, Bodrum ve Antalya’daki yangınlar da kısa sürede söndürülür” dedi.

TÜYAP Fuar Alanı’nda, CHP'li belediyelerden ve vatandaşlardan gelen yardımların toplandığı noktada açıklama yapan ve Adana’daki yangında zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere gıda ve çeşitli malzeme yardımında bulunanlara teşekkür eden Karalar, “Ülkemizin birçok noktasından gelen yardımları teslim alıyoruz ve kaydediyoruz. Vatandaşlarımız da yoğun şekilde yardım ulaştırıyor. İzmir, Ankara, Tekirdağ, Eskişehir, Çankaya belediyelerinden beyaz eşya, gıda- hayvan yemi, yatak ve çeşitli malzemeler geldi. Yangında zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik malzemeler elimizde. Bu dayanışma çok önemliydi''  diye konuştu.

Yangında zarar gören vatandaşların her koşulda yanında olduklarını ifade eden Karalar, gelen yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdüreceklerini söyledi.

Muhabir: Muhittin Doğan

Anahtar Kelimeler:
AdanaZeydan KaralarBüyükşehirBelediyeOrmanYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.