Elon Musk'tan Piyasaları Hareketlendiren Paylaşım

Tesla CEO’su Elon Musk, sosyal medya hesabından bu kez de Baby Doge Coin hakkında paylaşımda bulundu. Musk, gün içerisinde Dogecoin hakkında paylaşım yaptıktan sonra bir başka dikkat çeken tweet daha attı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
01 Temmuz 2021 Perşembe 15:40

Milyarder iş insanı Elon Musk, kripto paraları speküle etmekle itham edilirken tweet’lerine devam ediyor. Yaklaşık 4 haftalık süreden sonra Dogecoin ile ilgili paylaşım yapan Musk, bu paylaşımının akabinde Baby Doge Coin’i pas geçmedi.

Tesla CEO’sunun tweet’inin akabinde Baby Doge Coin’in 24 saatlik işlem hacmi %190 artış yaşarken büyük oranda fiyat oynaklığı görüldü.

Baby Doge Coin 1 Haziran 2021’de piyasaya sürüldü. Baby Doge Coin, Dogecoin topluluğunun ekosisteme kazandırdığı yeni bir ürün olarak tanımlanıyor. Dogecoin destekçilerinin göz bebeği konumundaki Baby Doge Coin kısa sürede büyük bir ivme yakaladı. Dogecoin’in bir başka versiyonu olarak belirtilen Baby Doge Coin için uzmanlar potansiyel bir ralli ihtimalini göz önünde bulunduruyor.

Elon Musk ve Kriptolar

Milyarder isim kendini lider kripto para Bitcoin ve Dogecoin savunucusu olarak görüyor. Musk, Bitcoin hakkında tutarsız görüşlerinin aksine Dogecoin hakkında her fırsatta olumlu yorumlar yapmaktan çekinmiyor. Kripto topluluğunun önemli bir kesiminden tepki çeken Musk, piyasayı manipüle etmekle suçlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
TeslaElon MuskKahraman HaberDoge CoinBaby Doge Coin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.