Bitcoin 40 Bin Doların Üzerinde Tutundu

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Paul Tudor Jones'un 'portföy çeşitlendiricisi' diye tanımlamasının ardından yükseldiği 40 bin doların üzerinde tutundu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
16 Haziran 2021 Çarşamba 12:39
783 Okunma

İş zekası, mobil yazılım ve bulut tabanlı hizmetler sağlayan MicroStrategy Incorporated'in 500 milyon dolarlık menkul kıymet satıp elde edeceği geliri Bitcoin almak için kullanmayı planladığını açıklaması da birimi destekledi.

Gelişmelerin etkisiyle son 24 saat içinde 39,609.47 ve 41,295.27dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yüzde 0.59 düşüşle 40,310.30 dolara gerilerken, birimin haftalık kazancı yüzde 22.27 olarak hesaplandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de yaklaşık 8.0 milyar dolar düşüşle 748 milyar dolara geriledi.

Elon Musk'ın Paylaşımı Piyasaları Hareketlendirdi
Binance CEO'su: Bitcoin'i Kimse Kapatamaz
Bitcoin 20 bin Dolara Yakın Değer Kaybetti
'Yasa Dışı Bahis' Hesaplarında 217 Milyon Dolar Hareketlilik!
Kripto Paralarda İkinci Düşüş Dalgası
Anahtar Kelimeler:
BitcoinKahraman HaberKripto ParaTudor Investment Corporation
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.