BİST
1429.85
ALTIN
529.73
DOLAR
9.3056
STERLİN
12.8610
EURO
10.8424

Okulların Ne Zaman Açılacağı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların ne zaman açılacağına yönelik net tarih verdi.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
17 Temmuz 2021 Cumartesi 16:19
Okulların Ne Zaman Açılacağı Belli Oldu

Anadolu Yayıncılar Derneğinin hazırladığı ve çok sayıda Anadolu kanalının ortak canlı yayın yaptığı "Anadolu Soruyor" programının konuğu olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, KON TV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, Kanal 26 Televizyonu Bölge Koordinatörü Muharrem Esen ve Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sorularını yanıtladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Türkiye'nin şu anda şu aşamada okulları açmaktan daha önemli bir işi olmaması lazım. Bayram döneminde halkımızdan istirham ediyorum, rica ediyorum. Özellikle üstüne basa basa rica ediyorum. Bayram döneminde dikkatli olalım vaka sayısının artmaması için. Ne tedbir varsa yapalım. Bunu bu ülkenin geleceği için yapalım, bunu bu ülkenin çocuklarının ruh sağlığı için yapalım. Hepimiz okulları açmak istiyoruz. Bu hazırlıkları birlikte yapacağız noktasında toplumun tüm fertlerinin elini masaya koyması lazım. Açılacak ve açacağız biz bunu. Bu ülke çocuklarını daha fazla eve kapatmamalı. Bu ülke öğretmenlerini daha fazla yormamalı. Velilerimizi daha fazla yormamalıyız. Okullarımızı açmalıyız, İnşallah 6 Eylül'de okulları açacağız. Bunun için ne gerekliyse yapacağız. Hijyen bütçemiz bu dönemde 8 kat arttı. Toplumun desteğine ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 18.07.2021 00:34
Anahtar Kelimeler:
Milli Eğitim BakanıOkulZiya Selçuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.