Deva Partisi, Mudanya İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mudanya İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongrede DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanı seçilen Dilek Durak '' Mudanya Bursa’nın değil, Marmara’nın lider şehri olacak.'' dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Temmuz 2021 Cuma 17:48

Gerçekleştirilen kongrede Dr. Dilek Durak, DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanı olarak seçildi.

DEVA İlçe Başkanı Durak, konuşmasında, ‘‘Bugün, hep birlikte bir değişime, bir dönüşüme ve bir Devrim’e şahitlik ediyoruz. Artık Türkiye’de, Bursa’da, Mudanya’da dertlere DEVA olacak kadrolar insanımızı kucaklamaya başlamıştır. Bursa’ya sadece 30 km uzaklıkta olan ancak, Bursa’yı yönetenlerin görmezden geldiği Mudanya’da yeni bir sayfa açıyoruz. Şirin ilçemizde kısa sürede yaptığımız çalışmalarla, gördük ki, ülkede değişim başlamış, Mudanya bu değişimin öncüsü olmuştur.'' dedi.

Mudanya'nın 'yeniden başlayanların' şehri olduğu vurgusunu yapan Başkan Dilek Durak şunları söyledi:

''9 bin yıllık bir tarihe sahip Mudanya’mız, YENİDEN Başlayanların şehri olmuştur.Onbaşı şükrü çavuş ile 100 yıl önce yeniden ayağa kalkan Mudanya, DEVA ile yeni bir döneme giriyor. Büyük devlet adamı, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın özel ilgi gösterdiği Mudanya’mız, tarım, tarih ve turizmde DEVA ile yükselecek, Bursa’nın üvey evladı konumundan DEVA ile kurtulacaktır.

Söz veriyorum, turizmde yatırımları engellenen, tarımda yokluğa mahkûm edilen, tarihi yok sayılan Mudanya; Bursa’nın değil, Marmara’nın lider şehri olacak. Mudanya tarihinden aldığı güçle, köy köy, mahalle mahalle Mudanyalılar tarafından yönetilecek’’

Tek liste ile kongreye giren Dr. Dilek Durak’ın yönetimi aşağıdaki kişilerden oluştu.

Mudanya İlçe Yönetimi Asil: Elif Uncu, Yeşim Mayıl, Hayriye Yaşar Boyacıoğlu, Elanur Avcı, Handan Özalp, Emir Ahmet Yılmaz, Müfit Mutlu Özgül, Öner Topuz, Berkay Tolga Battal, Murat Erdoğan, Mert Can Eken, Emre Asa, Erkan Kaderlioğlu, Yüksel Cihan.

Mudanya İlçe Yönetimi Yedek: Recep Oğuz, Emre Elitok, Kadir Ak, Cemal Turan, Ebubekir Özer, Sait Akbaş, Aykut Yavuz.

    

Anahtar Kelimeler:
Deva PartisiBursa DevaBursa HaberleriBursaDilek DurakDeva Partisi MudanyaDeva Partisi HaberleriDeva MudanyaMudanyaKahraman HaberDeva
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.