BİST
1461
ALTIN
506.251
DOLAR
8.3655
STERLİN
11.8243
EURO
10.1213

Kocasını ve Görümcesini Öldüren Kadından Çarpıcı İfade!

Osmaniye'de kocası ve görümcesini uyuduğu sırada silahla başlarından vurarak öldüren kadın 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. Katil zanlısı kadının ifadesi ise kan dondurdu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
11 Haziran 2021 Cuma 07:06
580 Okunma

Edinilen bilgiye göre, Gülten Usta Osmaniye merkeze bağlı Köyyeri köyünde sabah saatlerinde kocası Süleyman Usta (27) ve görümcesi Ela Usta'yı (18) uyuduğu sırada av tüfeği ile başlarından vurarak öldürdü. Kocasını ve eşini öldürdükten sonra jandarmayı arayarak 'kocamı ve görümcemi öldürdüm' diyerek kendisini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine yönlendirilen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, silahla vurulan Süleyman Usta ve Ela Usta'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alınan Gülten Usta, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İfadesindeki sözleri kan dondurdu

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Gülten Usta'nın ifadesindeki sözleri ise kan dondurdu. Usta, 9 yıllık eşini şiddetli geçimsizlik yaşadığını için öldürdüğünü öne sürerken görümcesini ise çocuklarına şiddet uyguladığı için öldürdüğünü iddia etti.

Genç Kız Babasını Bıçaklayarak Öldürdü
İzlediği Diziden Etkilenen Kadın, Taksi Şoförü Oldu
Osmaniye'de 66 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete'de
Hekime Uygulanan ''Psikolojik Şiddete'' Tepki
Anahtar Kelimeler:
OsmaniyeKahraman HaberCinayetKasten Adam öldürmeKocasınıGörümcesiniöldürdü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.