Kavga İhbarına Giden Bekçilere Silahlı Saldırı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde silahlı kavgaya müdahale için giden bekçilere silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bekçilerden biri hayatını kaybederken diğeri ise yaralandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:16

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinnde meydana gelen olayda, iddiaya göre silahlı kavgaya müdahaleye giden bekçilere silahla saldırı ile karşılık verildi. Olayda kavgaya karışan bir kişi, pompalı tüfekle bekçilere ateş etti. Yaralanan 2 bekçi kısa sürede hastaneye kaldırılırken hastanede tedavi altında alınan bekçilerden Gökşen Koşal yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaralı Bekçi Fırat Doğan'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Acı haberi duyan bekçilerin arkadaşları hastaneye akın etti.

1 Şüpheli gözaltında

Bekçilere silahlı saldırının ardından olayla ilgisi olan bir kişi özel harekat destekli operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlı N.S. zırhlı polis aracı ile hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç'ta hastaneye geldi.

Görevi Başındaki Bekçinin Acı Sonu!
Kısıtlamada Nargile Kafeye Baskın: 17 Kişiye Para Cezası
"Turistim" Dedi, Belgesini Gösteremeyince Ceza Yedi
Elinde Serumla Hastaneden Kaçtı!
Anahtar Kelimeler:
TekirdağTekirdağ HaberleriKahraman HaberBekçiAsayiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.