Kaçak Elektronik Ürün Operasyonu: Piyasa Değeri 3 Milyon Lira

Eskişehir'de polis tarafından yapılan operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, operasyonda yaklaşık 3 milyon liralık elektronik ürün geçirildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
27 Haziran 2021 Pazar 14:10
762 Okunma

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yurtdışından kaçak yollarla ülkeye sokularak doğu illerinden Eskişehir'e nakledildiği ve depolandığı tespit edilen kaçak ürünleri ele geçirmek için çalışma başlattı.

Eşyaların bazı iş yerlerine de dağıtılarak vergisiz ve haksız kazanç elde edilmesinin engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında kent merkezindeki bir iş yerine baskın düzenledi.

Söz konusu iş yeri ve deposunda yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olduğu tespit edilen 5 bin 570 parçadan oluşan, akıllı cep telefonu ekranı, tablet ekranı, hoparlör, bluetooth kulaklık ve muhtelif yedek parça türü kaçak elektronik cihaz ele geçirildi.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirKahraman HaberKaçak ürün OperasyonuElktronik ürünOperasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.