Fenerbahçe'den Sörloth Bombası!

SPOR

Alman Bild gazetesi, Leipzig'in Alexander Sörloth'u kiralamayı planladığını yazdı. Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetimi Norveçli oyuncunun transferi için düğmeye bastı.

Trabzonspor'un da radarında olan golcü oyuncu Alexander Sörloth'un, teklif gelmesi halinde Fenerbahçe'ye daha yakın olduğu iddia edildi.

Transfer çalışmalarını gizli yürüten Sarı-Lacivertli ekipte, Sörloth taransferinin tamamlanıp yeni teknik direktörün onayıyla kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Tranzonspor da Devrede

Başkan Ahmet Ağaoğlu,"Gervinho ve Peres'le görüşüyoruz. Pazarlıklarımız devam ediyor" demişti. Teknik direktör Abdullah Avcı da,"Hamsik çok büyük oyuncu. Kim istemez takımında? Keşke olsa..."ifadelerini kullanmıştı. Sonucunda da bu 3 isim Fırtına'ya imza atmıştı. Şimdi hem Ağaoğlu hem de Avcı, Sörloth'un adını açıkça veriyor.

'Sörloth'u beklemeye razıyım'

Ağaoğlu, "Leipzig'in oyuncuyla ilgili bir tasarrufu olursa önce bizimle temasa geçecekler. Acele etmeyeceğiz" derken Avcı da,"Bekleyeceğim oyuncu Sörloth ise beklemeye razıyım" yorumunu yapmıştı. Bordo Mavili camia da artık Norveçli golcü için geri sayıma geçti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.