Adana'da Kılıçlı Benzinlik Soygunu

Adana’da kar maskeli bir kişinin akaryakıt istasyonuna gelip kılıç çekerek soygun yapma anı saniye saniye görüntülendi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
15 Temmuz 2021 Perşembe 13:44
Adana'da Kılıçlı Benzinlik Soygunu

Akaryakıt istasyonuna giden kar maskeli bir kişi, kasaya doğru yöneldi. Montunun koluna gizlediği kılıcı çıkaran şüpheli, kasiyer Yusuf D.’yi tehdit edip, kasadaki paraları vermesini söyledi.

Yusuf D. ise kasada bulunan 900 TL’yi şüpheliye verdi. Kasanın üzerindeki tezgahtan çakmak, kalem ve parfüm alan şüpheli, akaryakıt istasyonundan koşarak kaçtı.

Soygun anları, akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı.

Kasiyer Yusuf D.’nin durumu bildirmesi üzerine akaryakıt istasyonuna gelen emniyet ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin Fatih A. olduğunu belirleyerek evine yapılan baskınla gözaltına aldı. Emniyete götürülen Fatih A., borçlarını ödemek için soygunu gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Fatih A., adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
AdanaKahraman HaberBenzinlik SoygunuAsayişAdana HaberleriSoygun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.